Comunicat de presă - 24.08.2020 - vizita ministrului educației în jud. Teleorman

Monica Anisie, ministrul educației și cercetării, în vizită în județul Teleorman


     Astăzi, 24 august, ministrul educației și cercetării, doamna Monica Anisie, a fost într-o vizită în județul Teleorman.

     În contextul desfășurării examenului de bacalaureat, sesiunea august – septembrie 2020, ministrul educației și cercetării a fost în centrele de examen, unde s-a asigurat că sunt respectate toate măsurile pentru prevenirea îmbolnăvirii cu noul coronavirus. Ulterior acestei vizite, doamna Monica Anisie, ministrul educației și cercetării s-a întâlnit cu cadrele didactice și reprezentanți ai părinților, pentru a discuta despre modul în care va începe anul școlar 2020-2021, evidențiind faptul că educația trebuie să continue în orice situație.

     De asemenea, ministrul educației și cercetării a vizitat mai multe unități de învățământ din mediul rural și mediul urban, ocazie cu care s-a întâlnit și cu reprezentanții autorităților publice locale, dar și cu directori ai unităților de învățământ, pentru a verifica modul în care acestea sunt pregătite pentru a începe anul școlar.

     Vizita în județul Teleorman s-a încheiat cu o reuniune de lucru cu reprezentanți ai Instituției Prefectului Județului, ai Direcției de Sănătate Publică Teleorman, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, precum și cu cei ai Inspectoratului Județean de Jandarmerie, care a avut drept scop analiza modalității începerii noului an școlar.

     Menționăm, de asemenea, că doamna Monica Anisie, ministrul educației și cercetării, a participat și la o conferință de presă alături de reprezentanți ai comunității locale și ai Inspectoratului Școlar Județean Teleorman.

BIROUL DE PRESĂ