Comunicat de presă - 17.08.2021

Informare privind desfășurarea probei scrise la disciplina obligatorie a profilului din cadrul examenului de bacalaureat (sesiunea august – septembrie 2021)

     La cea de a doua probă scrisă a examenului național de bacalaureat (sesiunea august - septembrie 2021), proba E).c) – proba obligatorie a profilului, desfășurată astăzi, 17 august, au participat 414 de candidați din 535 înscriși în județul Teleorman.

     Nu s-au prezentat 121 de candidați și niciun candidat nu a fost eliminat pentru fraudă sau tentativă de fraudă.

     Subiectele și baremul de corectare pentru proba de Limba și literatura română vor fi publicate la ora 15:00, pe pagina dedicată subiecte.edu.ro, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.

     Mâine, 18 august, se va desfășura proba scrisă la alegere a profilului și specializării - E.d ) urmată în data de 19 august de proba la Limba și literatura maternă - proba E.b).

     Afișarea primelor rezultate înregistrate la probele scrise va avea loc în data de 31 august (până la ora 12:00) și va fi urmată de etapa depunerii contestațiilor, în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 - 18:00.

     Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor (1- 3 septembrie), vor fi comunicate vineri, 3 septembrie.

BIROUL DE PRESĂ