Comunicat de presă - 04.06.2013

Noi performanțe la concursurile școlare

     La etapa naționala a Concursului Național Interdisciplinar de limba şi literatura română şi religie pentru elevii de gimnaziu CULTURĂ ŞI SPIRITUALITATE ROMÂNEASCĂ, organizat la Putna în perioada 11-13 mai 2013, eleva Nicolae Andreea Maria din clasa a VII-a, de la Colegiul Naţional "Unirea" Turnu Măgurele a obținut Premiul al II-lea sub îndrumarea prof. Panea Ştefania. La același concurs, elevul Cîlţea George Cornel, din clasa a VIII-a, de la Scoala Gimnazială Nr. 2 Merişani/ Dobrotesti a obținut un premiu special sub îndrumarea prof. Grama Andreea Nicoleta și Grama Daniel.

     De asemenea, la etapa națională a Concursului Național CERTAMEN OVIDIANUM PONTICUM, organizat la Constanța, în perioada 24-26 mai, eleva Iorga Iulia Hanora din clasa a X-a, de la Colegiul Naţional „Anastasescu” din Roşiorii de Vede a obținut o mențiune sub îndrumarea prof. Popescu Mirela.

     La etapa națională a Concursului UNIVERSUL CUNOAŞTERII PRIN LECTURĂ, organizat la Galați,în perioada 1-3 iunie 2013, echipajul județului Teleorman, alcătuit din elevele Bîrsăşteanu Andra Valentina (Școala Gimnazială Segarcea Vale), Constantin Simona Mihaela, Grecu Nicoleta Amalia, Nania Clara Elena (Școala Gimnazială nr. 1 Izlaz), a obținut o mențiune sub îndrumarea prof. Paraschiv Marinela și Nania Violeta.

     Pentru aceste rezultate, Inspectoratul Școlar Județean Teleorman felicită elevii și profesorii care i-au îndrumat, mulțumindu-le totodată pentru efortul depus în acest demers.