Comunicat de presă 27.10.2018

     În perioada 24-26 octombrie 2018, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Teleorman au participat la cea de-a treia întâlnire transnațională din cadrul proiectului de parteneriat strategic KA2, finanţat de Comisia Europeană prin programul ERASMUS+ 2014-2020, „OUTSIDE THE CLASSROOMS: EXTRA-CURRICULAR ACTIVITIES”, coordonat de Sivas Provincial Directorate of National Education (Turcia), având numărul de referință european 2017-1-TR01-KA201-046757. Întâlnirea a fost organizată de instituția parteneră din Italia, Regione Molise și s-a desfășurat în Campobasso.

    Participanții din cele 5 țări partenere au vizitat patru unități de învățământ: Istituto Comprensivo Statale Leopoldo Montini din Campobasso, Istituto Professionale Agrario Di Riccia din Vinchiaturo, Scuola e Lavoro din Vasto și I.P.S.E.O.A. Alberghiero din Termoli, unde elevii și cadrele didactice au prezentat diverse proiecte pe care le-au desfășurat și care au vizat formarea unor deprinderi, abilități și competențe, precum și dezvoltarea parteneriatului școală-comunitate.

     Totodată, au fost revizuite activitățile propuse prin proiect care urmează a se desfășura până la următoare întâlnire transnațională.

BIROUL DE PRESĂ