Precizări Olimpiada "Lectura ca abilitate de viață" pentru elevii din clasele a V-a – a XII-a – etapa județeană, anul şcolar 2017-2018

     Etapa județeană a Olimpiadei "Lectura ca abilitate de viață" pentru elevii din clasele a V-a – a XII-a se va desfășura sâmbătă, 24 martie 2018, începând cu ora 10,00, la Liceul Tehnologic "Nicolae Bălcescu" din Alexandria.
    
     Etapa județeană a Olimpiadei "Lectura ca abilitate de viață" pentru elevii din clasele a V-a – a XII-a se desfășoară în temeiul Metodologiei-cadru de organizare și desfășurare a competițiilor școlare, aprobată prin OMECTS nr. 3035/2012 și potrivit prevederilor regulamentului specific aprobat cu nr.24634/ 17.01.2018.

     La etapa județeană a Olimpiadei "Lectura ca abilitate de viață" pot participa elevii care demonstrează capacitatea de a folosi lectura în vederea dezvoltării personale.

     Precizările referitoare la calificarea elevilor pentru etapa superioară se regăsesc în regulamentul specific al olimpiadei. Acest regulament a fost postat pe site-ul M.E.N., al I.Ş.J. Teleorman, precum şi pe forumul directorilor.

     Tabele cu elevii participanți, validate de către directorii unităților de învățământ, vor fi transmise până joi, 15 martie 2018,ora 16,00, la Liceul Tehnologic "Nicolae Bălcescu" din Alexandria..